WordPress napaka podatkovne zbirke: [Table './zanssi2_zanssi/zans_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SHOW FULL COLUMNS FROM `zans_wfHits`

ZANS predstavil drese za izbrano vrsto U15 (Flag Football)

Ni skrivnost, da ima IFAF v zadnjem letu hude interne organizacijske težave. Prav zaradi tega se je vse do začetka junija ugibalo ali evropsko prvenstvo sploh bo izpeljano. V drugi polovici šestega meseca so končno začele kapljati nujno potrebne informacije, kar je posledično tudi naši zvezi omogočilo priprave na EP za naše mlade upe.

Podjetje Stadionshop, ki se je v zadnjih letih uveljavilo predvsem kot specializirana spletna trgovina z navijaškimi artikli, je prepoznalo priložnost za sodelovanje in našo reprezentanco podprlo s 24 seti dresov (12 modrih, 12 belih) priznane blagovne znamke Givova. Tudi letos bo za tisk na drese poskrbelo podjetje Beto d.o.o. iz Ljubljane, ki z zvezo ZANS sodeluje že od lanske sezone – ko je podprlo tudi člansko selekcijo reprezentance.

Tudi letos bo drese krasila podoba našega najvišjega vrha – Triglava, igralci pa bodo v trajno last in spomin prejeli oba kompleta personaliziranih dresov (vsak igralec bo na dresu imel odtisnjen svoj priimek).

Luka Uvodić, tehnični koordinator reprezentance je povedal:

“Veseli me, da smo uspeli obnoviti in obdržati dobre odnose s tiskarjem, ki bo tudi letos poskrbel za tisk. Vsekakor pa izredno pozdravljam, da tudi druga podjetja kot je Stadionshop prepoznajo priložnost in interes v podpori mlajših selekcij. Z vse širšo podporo podjetij in javnosti bomo vsekakor lažje delovali in razvijali ta fantastičen šport tudi v bodoče.”

Spodaj si lahko ogledate oba kompleta dresov SLO U15 reprezentance. Modra kombinacija bo uporabljena na tekmah, kjer bodo naši fantje nastopili kot domačini, bela pa na tekmah kot gostje.

Oba kompleta dresov U15 reprezentance

Oba kompleta dresov U15 reprezentance

Web Design BangladeshBangladesh Online Market

WordPress napaka podatkovne zbirke: [Table './zanssi2_zanssi/zans_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SHOW FULL COLUMNS FROM `zans_wfHits`