WordPress napaka podatkovne zbirke: [Table './zanssi2_zanssi/zans_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SHOW FULL COLUMNS FROM `zans_wfHits`

Postani trener

Za nadaljnji razvoj ameriškega nogometa v Sloveniji manjka predvsem večje število trenerjev. Mladinski pogoni se razvijajo v Domžalah, Ljubljani in Kranju, želimo pa si, da se vključijo tudi bivši igralci ameriškega nogometa in začenjajo s prenašanjem znanja na mlajše.

Kako začeti?
Kot trener se lahko pridružiš eni izmed ekip v slovenskih mestih. Če malo pobrkaš, boš našel kontakte do vseh ekip ameriškega nogometa, kot tudi flag footballa, lahko pa se obrneš tudi na office@zans.si.

ZANS vzpodbuja tudi ustanavljanje svojih ekip. V tem primeru potrebuješ neko kontaktno stran (po naših izkušnjah je najboljše orodje za to, kar facebook). Nato kontaktiraš šole v okolišu, za predstavitev ameriškega nogometa, kjer zbereš prve kontakte bodočih igralcev. Lahko povabiš tudi športnike, ki se ukvarjajo z drugimi športi, ter predstaviš flag football ali ameriški nogometi.

Nato organiziraš prve treninge in vzpodbujaš, da se pridružijo tudi njihovi prijatelji in znanci.

Kakšno znanje potrebujem?
Za novo ekipo flag footballa  potrebuješ predvsem voljo in pravilen pedagoški pristop. Večino stvari se lahko naučiš že na portalu www.flag-football.si ali pa preko youtube filmčkov (vtipkaš flag football).

Za ekipo tackle footballa pa je priporočljivo, da si se v preteklosti ukvarjal z ameriškim nogometom, saj zahteva veliko znanja, ki zagotavlja varno igro in predvsem stabilen napredek.

Na koga se lahko obrnem?
ZANS in klubi ameriškega nogometa, tako kot flag footballa, so vedno pripravljeni na sodelovanje. Zavedamo se, da smo ena velika družina, ki si želi razširiti ta čudovit ekipni šport v Sloveniji. Izvajamo številne predstavitve po občinah in lokalnih skupnostih v Sloveniji, ter pomagamo na veliko načinov pri ustanavljanju ekip. Kontaktiraš nas lahko na office@zans.si

Za kakršnokoli pomoč ali dodatne informacije se prosimo obrnite na office@zans.si

Web Design BangladeshBangladesh Online Market

WordPress napaka podatkovne zbirke: [Table './zanssi2_zanssi/zans_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SHOW FULL COLUMNS FROM `zans_wfHits`