WordPress napaka podatkovne zbirke: [Table './zanssi2_zanssi/zans_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SHOW FULL COLUMNS FROM `zans_wfHits`

Postani sodnik

 

POSODOBITEV: rok za prijave na sodniški seminar je podaljšan! prijave sprejemamo  do 30.4. Prvi uvodni seminar bo potekal  7.5. ob 9.00

Ameriški nogomet je eden izmed najhitreje rastočih športov v Sloveniji in Evropi. Število slovenskih klubov, ki nastopajo v različnih državnih in mednarodnih tekmovanjih, iz leta v leto raste. Sočasno s porastom priljubljenosti in razvojem športa pri nas se veča tudi potreba po izobraženih in izkušenih sodnikih ameriškega nogometa, ki pa jih še vedno primanjkuje.

Zveza za ameriški nogomet Slovenije vabi vse nekdanje igralce, ljubitelje športa in ostale zainteresirane, da se prijavijo na tečaj za sodnika ameriškega nogometa. Na tečaju vas bomo seznanili s športom, naučili pravila in usmerjali ter pomagali pri osvajanju najbolj zapletenih značilnosti tega dinamičnega športa.

Ker gre za zelo hiter in eksploziven kontaktni šport, ki pa vedno bolj na prvo mesto postavlja predvsem varnost igralcev, je igra kontrolirana s številnimi pravili. Delo sodnikov mora biti usklajeno, potrebno je veliko komunikacije in premikanja po igrišču ter zbranosti, da se tekma lahko izvaja nemoteno in čim bolj varno. Številni detajli, na katere morajo biti sodniki pozorni, napravijo šport atraktiven, hkrati pa so ravno malenkosti tiste, ki lahko spremenijo potek tekme. Vse to in še več se boste imeli možnost naučiti na izobraževanju za sodnike ameriškega nogometa.

Prvi, uvodni seminar bo potekal v soboto, 7.5.2016 od 9.00 do 12.00 (kraj seminarja bo sporočen naknadno). Le temu bodo sledila nadaljnja teoretična in praktična izobraževanja, katerih časovnica bo predstavljena na uvodnem seminarju.

Prispevek za udeležbo na izobraževanju: 30€

Več o tem kako postati sodnik ameriške nogometa in kaj čaka kandidate preberite tudi na: http://sodniki.org/kako.html

Na uvodni seminar, kjer se boste seznanili s postopkom  izobraževanja, licenciranja in osnovami pravil, se  30.4.2016 prijavite preko e-maila na naslova: andrej.pisorn@zans.si

Več informacij na: andrej.pisorn@zans.si

Obvezni pogoji:
•  Polnoletnost

 

Web Design BangladeshBangladesh Online Market

WordPress napaka podatkovne zbirke: [Table './zanssi2_zanssi/zans_wfHits' is marked as crashed and should be repaired]
SHOW FULL COLUMNS FROM `zans_wfHits`