Finalni touchdown: zaključni dogodek ameriškega nogometa v Sloveniji

Finalni Touchdown je celodnevni spektakel, dan ameriškega nogometa v Sloveniji, kjer se bo odvilo več napetih tekem v ameriškem nogometu.

Državno prvenstvo v ameriškem nogometu se bo letos zaključilo v velikem slogu. V nedeljo, 12. junija, nas v Športnem parku Domžale čaka celodnevni dogodek Finalni Touchdown, na katerem se bodo za najboljše uvrstitve pomerila moštva v različnih kategorijah ameriškega nogometa. Pričarali bomo popolno vzdušje ameriških sanj.

VSTOPNICE: http://www.kuponko.si/lokalna-ponudba/sport-in-zabava/popust-na-vstopnico-za-celodnevni-spektakel-final-touchdown-4091
———————-
V predprodaji: 5€
Na dan dogodka: 6€
Otroci do 10. leta imajo prost vstop!
———————-
Izkupiček od prodaje kart bo v celoti namenjen razvoju ameriškega nogometa v Sloveniji.
Kupi karto in podpri ameriški nogomet v Sloveniji! 🙂

Za naslov državnega prvaka se bosta borili ekipi Ljubljana Silverhawks in Alp Devils, za tretje mesto pa Maribor Generals in Domžale Tigers. Potekalo bo tudi tekmovanje ekip Flag footballa. Zaenkrat sta znani ekipi Domžale Tigers in OMP Knights Novo mesto, zadnji dve ekipi pa še čakata na razplet turnirja, ki bo 5. junija. Spremljali bomo lahko tudi finale mlajših kategorij, ki se bo odvilo na stranskem igrišču. Ekipe že pridno trenirajo, za popestritev treningov pa si izpolnjujejo trick-shot izzive, ki jih postavijo nasprotne ekipe. Izzive lahko spremljate na Facebook strani dogodka (facebok.com/finalnitouchdown).

634705965173441432_silverhawks_devils_042012_goricki

Poleg pestrega športnega dogajanja na igrišču, pripravljamo tudi bogat spremljevalni program. Pred začetkom finalne tekme SLOBOWL bo himno zapela Tamara Goričanec, pevka skupine Leni Kravac, spremljala pa jo bo Domžalska godba. Za plesne točke bodo poskrbele navijačice sodelujočih klubov in Društvo kamniških mažoretk Veronika. K ameriškemu vzdušju bodo pripomogli ameriški avtomobili, za katere bo poskrbel Club V8, zagreti navijači pa se bodo lahko prepustili obraznimi poslikavam.

3

Ker ameriškega vzdušja ni brez hrane, bo na prizorišču poskrbljeno za ameriško hrano in pijačo, na parkirišču poleg igrišča pa bo potekal tudi tradicionalni ”tailgate” – značilno druženje navijačev. Navijači bodo s seboj lahko prinesli svoj žar in hrano, za prostor pa poskrbi organizator.


turnir3

Dogodek organizirata ZANS – Zveza ameriškega nogometa Slovenije in ŠSDMS – Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije. Namen projekta je združiti ljubitelje športa, ameriškega nogometa in ameriške kulture ter pripraviti zabavno druženje za vse navijače in celotno družino.

Za dodatne informacije, kontakte in zgodbe nam pišite na info@ssdms.si.

Se vidimo 12. junija v Domžalah!

Web Design BangladeshBangladesh Online Market